Art & Kulturë

Angjelin Preljocaj zgjidhet anëtar i Akademisë Franceze të Arteve të Bukura

Me një karrierë të çmuar ndërkombëtare, koreografi me origjinë shqiptare Angjelin Preljocaj, zgjidhet anëtar i Akademisë Franceze të Arteve të Bukura. “Lajmet e mira për artistët që Shqipërinë e mbajnë me vete janë ato që na bëjnë krenarë, por edhe flasin për Shqipërinë që kemi dhe që duam. Angjelin Preljocaj, zgjidhet anëtar i Akademisë Franceze […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).