Art & Kulturë

Adonis Filipi, tur shfaqjesh me dramën “Lule dielli”

Regjisori Adonis Filipi këtë vit e nis me projektin teatror “Lule dielli”. Një projekt teatror, i cili ka bërë bashkë regjisorin Filipi me aktorët, për të vijuar me këtë shfaqje në disa skena të ndryshme. Individë, grupe njerëzish, në një rendje të papërmbajtshme drejt fatit. Regjisori Filipi tregon se është një endje njerëzore në kufijtë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).