Art & Kulturë

Këshilla si të silleni me adoleshentët

Vështirësitë më të mëdha me një fëmijë adoleshent i has familja e tij. Të prirë gjithmonë për t’ju gjendur pranë, prindërit në shumë raste gabojnë dhe shumë të tjerë arrijnë atë që synojnë për të ndihmuar fëmijën e tyre. Kur fëmija hyn në periudhën e adoleshencës, ai ka nevojë për prindin më shumë se kurrë. […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).