Art & Kulturë

SUNDANCE

DJ Ruby is the most prolific underground dance music artist that loomed from the party island of Malta, amassing a huge fan base that follows him unconditionally, as well as an established name throughout the global dance music industry, mainly in the progressive scene.

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).