Art & Kulturë

Si të dallosh çokollatën e vërtetë nga ajo false?

Për të kuptuar nëse po hani një çokollatë të vërtëtë, të bërë 100% nga kokrrat e kakaos duhet të bëni këtë test të thjeshtë:

Merrni çokollatën dhe ndajeni përgjysmë.
Nëse çokollata bën një zhurmë të fortë, flet për një cilësi të lartë.
Nëse çokollata bën një zhurmë të vogël ose aspak, më mirë lëre mënjanë ose hidhe, pasi ka më shumë sheqer sesa kakao.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).