Art & Kulturë

Shumë shpejt do transferojmë para nga Whatsapp-i

Së shpejti pritet që WhatsApp të ofrojë edhe shërbimin e transferimit të parave.

Nuk është ende zyrtare pasi është akoma në fazën e fundit të testimit dhe pas kësaj pritet të shtrihet zyrtarisht te rreth 200 milion përdorues në të gjithë Indinë.

Në ketë proces është parashikuar përfshirja e një numri bankash, si Banka e Shtetit të Indisë, ICIC Bank, HDFC Bank dhe bankën Axis. Testuesit e Beta-s e thanë se lista e bankave do të shfaqet së shpejti në ëhatApp te menuja e aplikacionit (Settings.)

Për të konfirmuar funksionet, përdoruesit së pari duhet të verifikojnë numrin e tyre të telefonit përmes një SMS-se dhe pastaj duhet të zgjedhin një bankë. Pas përfundimit të konfigurimit, transferimi i parave do të bëhet menjëherë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).