Art & Kulturë

Shtojzovalle 1.0/ Këngë, valle, përralla dhe lojëra pa fund vetëm tek Destil Hostel

Më 6 maj rivjen festa e Shtojzovalleve me këngë dhe valle, si më parë!

Muzikë, përralla dhe lojëra në 4 qytete të ndryshme, por në të njëjtën ditë.

Ky event organizohet nga “Brezi Ynë”, ku përveç rehatisë ku mblidhen bashkë muzika, arti dhe argëtimi, mund ta përdorni këtë mundësi për të njohur dhe për të bërë pyetje më tej rreth “Brezi Ynë”.

Në këtë natë do të ketë muzikë live, si edhe punime artistike nga Iris Nela, Arinda Peçi dhe Xhon Dervishi. Mos mungoni, të dielën më 6 maj, ora 16:00- 20:00!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).