Art & Kulturë

Shfaqja e “Mike Wallace is here”

Ejani edhe ju nesër në shfaqjen e “Mike Wallace is Here”, një dokumentar që ofron një këndvështrim tërheqës të reporterit legjendar, i cili intervistoi figurat më të mëdha të shekullit të 20-të përgjatë më shumë se pesëdhjetë viteve të tij në transmetim, si dhe stilit të tij agresiv të raportimit, i cili ripërkufizoi pritshmëritë që Amerika kishte nga gazetarët televizivë. Shfaqja do të vijojë me një panel diskutimi me gazetarët Desada Metaj (TV KLAN) dhe Gjergj Erebara (BIRN). Hyrja është pa pagesë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).