Art & Kulturë

Shfaqja “DELJA E DETIT” këtë fundjavë tek Teatri i Kukullave

Shfaqja “DELJA E DETIT” vjen për të gjithë fëmijët këtë fundjavë në Teatrin e Kukullave.

Pjesa shkruar nga Nelson Mulla përtej argëtimit përcjell mesazhe për mbrojtjen e natyrës dhe ambientit.

Në këtë shfaqje fëmijët mund të mësojnë se natyra ka nevojë për dashurinë dhe përkujdesin e të gjithëve.

“Delja e detit” është për të gjithë fëmijët e moshës 3 deri 12 vjeç!
8 qershor E Shtunë Ora 10 : 30 ,11 : 30
9 qershor E Dielë , Ora 10 : 30 , 11 : 30

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).