Art & Kulturë

SHESHI SKENDERBEJ

🇦🇱🤝🇺🇸Bash në 100-vjetorin e lidhjes me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Shqipëria u lidh edhe me BE-në 🇦🇱🤝🇪🇺

👨‍👩‍👧‍👦Më 28 Korrik, fiks në datën e lidhjes së marrëdhënieve me SHBA, ora 19:00, në sheshin “Skënderbej”, nis një mbrëmje kremtimi e këtyre dy miqësive të mëdha për shqiptarët e Shqipërinë, me muzikë e me dashuri mesveti

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).