Art & Kulturë

EUROPE HOUSE MUSIC NIGHT

A je gati t’i bashkohesh Europe House Music Night 🇪🇺 në Destil?⠀
Këtë të enjte në orën 21:00, përgjigjuni saktë kuizit dhe shijoni mbrëmjen nën atmosferën🎧 e muzikës Via Tirana 🇦🇱 + Marek 🇵🇱.⠀

Shihemi atje!⠀

—⠀

Are you ready to join Europe House Music Night🇪🇺 at Destil?⠀
This Thursday at 21:00, answer the quiz correctly and enjoy the evening with the great music🎧 by Via Tirana 🇦🇱 + Marek’s 🇵🇱.⠀

See you there!

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).