Art & Kulturë

SARANDA ART DAYS

 SARANDA ART DAYS” 🖼 2-ND 💙 INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM 💙 Coming 🔜 🎨

“Saranda Art Days” has the character to create new bridges of collaboration between different countries. To increase attention to the development of fine arts in society, culture, tradition, history and tourism.

9️⃣➖1️⃣5️⃣ September 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣

🔹Organizer: Qendra “Tirana Art”
🔸Director: Jona Dividi
🔹Curator: Osman Demiri
👉🏻With support of : Bashkia Sarande and
@bougainvillebay 🙏

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).