Art & Kulturë

MOVIE NIGHT OPEN AIR

Një natë filmi dhe kokoshka janë gjithmonë ide e mirë 🤩🍿

Projekti “Rinia në sytë e mi”, një aktivitet plot ngjyra do të çeli siparin e aktiviteteve me një Movie Night🍿 në ambientet e OPEN AIR TIRANA në 8 shtator ftojmë të rinjtë të bashkohen në një natë plot hare. 🥳

🎥 Hyrja fillon në orën 19:00

Për shumë informacion rreth kësaj mbrëmje magjike ndiq faqen @parlamenti_i_nxenesve_

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).