Art & Kulturë

Rrëfime. Monodramë nga Gjergj Doçi.

Nga rrëfimet e burgut të At Zef Pllumit, janë përzgjedhur disa episode domethënëse që kanë të bëjnë lulet, pemët, stinët, kafshët, për të sjellë kontrastin e burgut me natyrën e çiltër e të brishtë.

Brenda kësaj tablloje plot kontraste, është mbijetesa e vlerave njerëzore në kushtet e vështira.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).