Art & Kulturë

Rolling Stones, pas 12 vitesh me album të ri

Grupi i njohur muzikor “The Rolling Stones” do të kthehet përsëri në studio regjistrimi për një album të ri, 12 vjet pas “A Bigger Bang”.
Lajmi u bë i ditur nga Keith Richards gjatë një lidhjeje të drejtpërdrejtë në You Tube. “Kthimi ynë në studio do të ndodhë shumë, shumë shpejt. Do të incizojmë materiale dhe do të shohim në çfarë drejtimi do të shkojmë”.

Albumi i ri është i 34 i një karriere të gjatë, e filluar në mënyrë diskografike në 1964.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).