Art & Kulturë

“Revizori”, komedia që nuk duhet humbur

Një zëdhënëse për shtyp që dëshiron të bëhet kryetare, një prokurore që merr dhurata po kurrë para, një drejtor arsimi që ka mbaruar shkollën me pesa, të gjithë pjesë e një administrate të rrallë. Nga data 9 deri më 12 janar, artdashësit kryeqytetas do të kenë mundësinë të ndjekin në skenën e ArTurbinës, një nga veprat më të mëdha të shkrimtarit rus, Nikolaj Gogol.

Aktorët Suela Bako, Mimoza Marjanaku, Marvin Tafaj do të sjellin në jetë personazhet për të mos u humbur në komedinë “Revizori” një nga veprat më të mëdha të Nikolaj Gogol dhe me regji të Driada Dervishit.

Gjithashtu në skenë ngjiten aktorët: Gentian Zeneli, Amos Zaharia, Adelina Muça, Xhejni Fama, Kastriot Shehi, Gjergj Doçi, Jaho Guma dhe Erjon Hodo.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).