Art & Kulturë

RETRO BAZAR

Planet për këtë fundjavë?
✨RETRO BAZAAR✨në sheshin “Skënderbej”, 29 Prill! 😍

🤎Kthehemi pas në kohë me koleksionin e mjeteve RETRO, pazarin vintage të punimeve artizanale, artefakteve, punime artistike me metal, dru e qeramikë, orendive të vjetra, si dhe një hapësirë dedikuar traditës folklorike shqiptare si pjesë e identitetit tonë kombëtar e si një aset kulturor! 📀📺🎞️📻

Qilima shumëngjyrësh, veshjet me motive tradicionale, ushqimi i mirë, muzikë Jazz&Swing, së bashku me stendën e Targave Suvenir që asnjëherë nuk mungon. 💃🏻🕺

Ju ftojmë t’i bashkoheni festës sonë së bashku me familjet tuaja në një të shtunë pranverore kaq stil. 🧡

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).