Art & Kulturë

REALITY

Fëmijë merrni lapsat me vete 📝
dhe ejani në #workshop për realizimin e filmave të animuar!!! 😍

Së bashku me trajnerët @emilie.pigeard@mcizzard 🇫🇷@gledis.bica 🇦🇱
do të vizatojmë dhe krijojmë tinguj për çdo frame të një filmi të shkurtër! 🎞️

1️⃣7️⃣- 1️⃣8️⃣- 1️⃣9️⃣ Tetor @tumotirana 📍
Ku mund të shihni dhe filma VR 😎

*Vendet janë të limituara,
kështu që rezervo datën tënde
për moshën 8-12 vjeç!

#vr#virtual#reality#360#tirana#albania#animation#short#movie#kids#children#joinus#register#free#enjoy

▶️ Festivali i Filmit VR për Fëmijë

Jeni një fëmijë kureshtar dhe doni të dini se si realizohet një film i animuar? Po filmat 3D? Po teknologjia VR?

📌Njihuni nga afër me teknikat e ndryshme të filmit vizatimor
📌Realizoni filmin tuaj të animuar me anë të ndihmës së mentorëve francezë
📌 Ndiqni filmat 3D përmes syzeve VR, në ekranin e madh.
📌 Votoni filmin tuaj të preferuar

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).