Art & Kulturë

GIUSEPPE VERDI REQUIEM

Giuseppe Verdi, 10 Tetor 1813

đŸŽŒ”REQUIEM” vjen pĂ«r herĂ« tĂ« parĂ« nĂ« Teatrin KombĂ«tar tĂ« Operas dhe Baletit. Sot kujtojmĂ« ditĂ«lindjen e kompozitorit brilant dhe operistit, fama e tĂ« cilit nuk ka njohur kurrĂ« as hapĂ«sirĂ« e as kohĂ«.

Verdi-n e kujtojmë sot në ditën e tij të lindjes.

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).