Art & Kulturë

Rai Uno, reportazh për “Mrizin e Zanave” në Fishtë

Destinacioni shumë i dashur për të gjithë shqiptarët, por edhe për turistët, “Mrizi i Zanave” është bërë aq i famshëm, saqë televizioni italian Rai Uno i ka dedikuar një reportazh këtij vendi.

Ai ndodhet në Fishtë të Lezhës, i cili ka marrë emrin e veprës poetike të Gjergj Fishtës, ku prodhon disa nga ushqimet e zonës më të mira në të gjithë vendin.

https://www.facebook.com/MriziIZanaveAgroturizem/videos/1640068709387412/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).