Art & Kulturë

Promovimi i romanit “Merimanga e Sarajevës” i Robert ëilton-it

Botimet Toena në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar organizojnë promovimin e romanit të ri të shkrimtarit anglez Robert ëilton “Merimanga e Sarajevës”.

Në panel: Robert ëilton (autor), Diana Çuli (përkthyese e romanit), Arta Marku (gazetare / moderatore).

Në shoqërinë e kuartetit të harqeve “Tinguj & Monumente”.

Mbështesin aktivitetin: Instituti i Librit dhe i Promocionit, Ministria e Kulturës e Shqipërisë, Fondacioni “Fan Noli”.

Të mërkurën më datë 19 korrik.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).