Art & Kulturë

Promovim i romanit “Hollywood” – Bukowski

Nuk mund të mbyllet viti pa iu gëzuar një libri të rëndësishëm si “Hollywood” të Charles Bukowski-t.

Përkthyesja e Bukowski-t, Iris Sojli, bashkë me gazetaren Luela Myftari, (të dyja të çmendura pas Bukos) do të bashkëbisedojnë shtruar, me nga një gotë përpara.

Aktiviteti zhvillohet ditën e enjte, dt. 26 dhjetor, ora: 18:30, te bar Radio.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).