Art & Kulturë

Po gënjeni për vendndodhjen? Whatsapp krijoi opsionin e ri që do t’ju spiunojë

Aolikacioni “Whatsapp” ka sjellë së fundmi një opsion të ri për përdoruesit e tij. Një ndër aplikacionet më të përdorura për dërgimin e mesazheve, ka krijuar opsionin që do të tregojë për vendndodhjen e personit me të cilin po shkruani.

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).