Art & Kulturë

PO E ZÎ – Një natë me BimBimma në Tulla Nouvelle

Per ata qe nuk e njohin BimBimma eshte artist, reper, liricist, shkrimtar dhe ikone gjeneracionale nga Prishtina!

Kete te enjte vjen per te promovuar dhe performuar pjese nga libri i tij PO E ZÎ . Prezantimi do te perfshije dhe nje bashkebisedim me Rubin Beqo, mik dhe bashkepuntor i hershem i artistit, ku do te preken pjese nga historiku, zhvillimi dhe e ardhmja e skenes te perbashket muzikore!

Mbas prezantimit do te kete nje Dj-set nga Mista Rez dhe Roots Raid aka Soultrain Sound!
Hyrja 500 lek perfshire nje kopje te librit PO E ZÎ!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).