Art & Kulturë

Përralla 2017

Përralla rikthehet në një lokacion të ri në një natyrë që të le pa frymë, dhe këtë radhë krejtësisht me muzikë elektronike nga shumë artistë ndërkombëtarë e vendorë që do të performojnë pandërpre për 48 orë në dy skena të ndryshme.

Të gjithë ne që duam të përqafojmë natyrën madhështore në Lugun e Dragoit (Çabrat), do të kemi mundësinë të shijojmë kampingun dhe aktivetetet e shumta sportive dhe artistike të përcjella me muzikë elektronike plot ngjyra si natyra. Përralla 2017, në 24 dhe 25 qershor në Gjakovë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).