Art & Kulturë

Pemët rozë, trendi i këtij sezoni festiv

Të paktë janë personat të cilëve nuk u pëlqen ky sezon festiv, i karakterizuar me bredha, dekorime, e shumë gjëra tjera.

Por tani, sipas statistikave nga ‘eBay’, duket se personat të cilët blejnë përmes internetit e kanë zëvendësuar bredhin tradicional me bredhin ngjyrë rozë.

Siç raportohet, ka një rritje prej 615 për qind në kërkimet për bredha ngjyrë rozë krahasuar me vitin e kaluar.

Çdo orë nga 18 njerëz janë duke kërkuar në ‘eBay’ për bredh ngjyrë rozë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).