Art & Kulturë

Pas Shkolle

Ky program u vjen ne ndihme te gjithe prinderve te cilet deshirojne te aktivizojne femijet e tyre nga mosha 3-12 vjec ne aktivitete argetuese pas programit akademik. Synon te ndihmojne femijet te kalojne nje pasdite plot argetim dhe me aktivitete krijuese dhe sociale nderkohe qe prinderit e tyre jane ne pune. Ofron asistence ne realizimin e detyrave akademike dhe takime me profesioniste te ndryshem per te rritur ndergjegjesimin ne lidhje me profesione te ndryshme.
Ne cmim perfshihet ushqim i lehte pas dreke dhe nje frut.
Aktiviteti ofrohet cdo dite nga e hena- ne te premte nga ora 12.00-18-00.
Stafi eshte i perbere nga mesues, piktore, animatore social dhe psikolog.

0698608921 / 0697122520

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).