Art & Kulturë

Panair librash të rinj dhe të përdorur

Të premten dhe të shtunën, datë 19-20 prill, nga ora 10:00 deri në 21:00, Pika pa Sipërfaqe organizon “Panair librash të rinj dhe të përdorur” te Logu i Shkëndijës.

Do të ketë libra të rinj me ulje, dhe libra të përdorur në shqip dhe gjuhë të tjera me çmime shumë të lira.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).