Art & Kulturë

Opera Soul/ Koncerte Recitale – Solistike në Muzeun Historik Kombëtar

Më 15 prill, salla e Muzeut Historik Kombëtar do të sjelli ciklin e koncerteve recitale Opera Soul.

Që prej orës 19:00 të së dielës, ju do të keni mundësi të dëgjoni një sërë recitalesh të ndryshme. Mos e humbisni, hyrja është e lirë, mjafton të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj me anë të një mesazhi në faqen e Facebook të Teatrit Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor.

No automatic alt text available.

Image may contain: text

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).