Art & Kulturë

‘Opening Season’ më 12 QERSHOR tek ‘IlGambero’ tek Gjiri i Lalzit

Më datë 12 qershor ‘IlGambero’ tek Gjiri i Lalzit ju fton në hapjen e sezonit veror ku çdo të djelë do të ketë schuma party në ‘beach bar-in’ e këtij lokali.

Kaloni nën shoqërinë e miqve dhe të muzikës ditët e nxehta të verës.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).