Art & Kulturë

OPEN AIR CHRISTMAS

ë #OpenAirTirana zgjedhim filmat më të këndshëm vetëm për ju!

🎄🍿🔥🍾Jo vetëm kaq, por te NE nuk mungon as atmosfera e mrekullueshme krijuar nga vetë ju, kokoshkat, zjarri dhe pijet për të ngrohur shpirtin…

Këtë javë do të mund të shihni:
🎬E Hënë, 19 Dhjetor
6pm – What’s Your Number
8pm – Crazy Stupid Love
🎬E Martë, 20 Dhjetor
6pm – Devil wears Prada (2006)
8pm – No Time To Die (2021)
🎬E Mërkurë, 21 Dhjetor
6pm – Crazy Rich Asians (2019)
8pm – Shrek 1
🎬E Enjtje, 22 Dhjetor
6pm – Ghost of Girlfriends Past (2009)
8pm – Purple Heart (2020)
🎬E Premte, 23 Dhjetor
6pm – Klaus (2019)
8pm – Just Friends (2005)
🎬E Shtunë, 24 Dhjetor
6pm – Fred Claus (2007)
8pm – Little Women (2019)
🎬E Diel, 25 Dhjetor
6pm – Home Alone 1
8pm – Home Alone 2

🎫Bileta e filmit kushton 400 lekë
📌Mos harroni: nuk mbajmë rezervime‼️
🚫🍿🥤Nuk lejohen ushqimet dhe pijet nga jashtë
⚠️Këshilla jonë: Ejani 30 min para, pasi më vonë rrezikoni të mos gjeni vend.

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).