Art & Kulturë

“Oazi i kajakëve” – Gara e Fishtes

Bashkia Lezhe ne bashkpunim me Restorant “Oazi Fishte” organizon me 14 qershor ora 11;00, gara individuale me kajake. Pjesmarrja e lire. Ju veten ejani, per te tjerat mendojme ne. Do te shijoni sport, natyre dhe argetim.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).