Art & Kulturë

NXJERRJA E PERLAVE

Nxjerrja e perlave ishte baza për themelimin e qyteteve si Dubai dhe Abu Dhabi në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ky aktivitet ndihmoi në lulëzimin e industrisë së vendit, ku shumë familje u zhvendosën në qytetet bregdetare për ta praktikuar këtë punë. Industria e perlave ndihmoi në krijimin e historisë dhe themelimit të dy qyteteve më të mëdha të Emirateve të Bashkuara Arabe.
Në këtë event do të tregohet sesi realizohet ky proces nga profesionistë arab.

Jeni të mirëpritur të futeni në botën e bukur të perlave!

📣 Hyrja e lirë! 🙌

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).