Nuk ka ndërtime gjatë sezonit turistik në Ulqin

Komuna e Ulqinit njofton qytetarët se ka hyrë në fuqi vendimi, i cili parasheh ndërprerjen e punimeve në ndërtim gjatë sezonit turistik.

Ky vendim parasheh ndërprerjen e punëve ndërtimore në objekte në tërë teritorin e Komunës së Ulqinit. Shërbimi i inspeksionit në ditët në vijim do të dalë në terren dhe do bëjë mbikëqyrje për të parë se sa respektohet ky vendim.

Ndaj secilit subjekt, i cili nuk i përmbahet vendimit do të merren masa ndëshkuese respektivisht dënim në të holla.