Art & Kulturë

Një nga bandat më të mira aktuale të skenës Underground, vjen në Destil

E Djelë 11 Qershor kemi fatin të kemi në Destil një nga bandat më të mira aktuale të skenës Underground, shokë dhe shoqe nga Helsinki i Finlandës K-X-P.

Të njohur për koncertet e tyre live të një dimensioni tjetër ku thurja e elektronikës me ritmet primare të baterisë dhe vokaleve te fut në një gjëndje trancë hipnotizuese ala Hitchcock.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).