Art & Kulturë

Një metodë e thjeshtë për të qëruar vezën

Zierja e vezëve është e thjeshtë, por për t’i qëruar ndonjëherë nuk janë kaq të lehta.

Një copëz e vogël e lëvozhgës mund të mbetet në vezë apo nga veza do të eliminoni edhe më shumë seç duhet.

Ja një metodë si t’i qëroni vezët kollaj.

▪ Vendose vezën në një gotë, të cilën më parë e keni mbushur me ujë.
▪ Pastaj vër dorën mbi gotë dhe tunde.
▪ Më pas nxir vezen dhe shih si ajo rrëshqet nga lëvozhga.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).