Art & Kulturë

Një lojë, një lodër, një libër!

Tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 Nëntor, la pas një situatë të trishtë, sidomos për fëmijët.

Festat për fëmijët janë dhe LODRAT.

Kështu që për ata fëmijë që i humbën bashkë me shtëpitë, për ata fëmijë prindërit e të cilëve nuk kanë mundësi të dhurojnë një lodër dhe për ata fëmijë që ëndrrat i kanë si mijëra të tjerë por mundësitë i kanë shumë pak, më datë 25 Dhjetor, Ora 10:00 , te sheshi Nënë Tereza, sill dhuratën që mundesh dhe shpërndaj GËZIM!

DHURO NJË LODËR për ATA që nuk munden! ❤️

Së bashku me “Gatuaj Një pjatë më shumë” këtë dhjetor sjellim më të mirën tonë, në VEPRIM!

#njëLodërmëshumë

25 DHJETOR, SHESHI NENE TEREZA! 🇦🇱

SKUADRA TË RINJTË ECOVOLIS !

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).