Art & Kulturë

Një histori tragjike dashurie, premierë në Teatrin Kombëtar

Me autor  Aleksandër Duma, “Dama me Kamelie” është shfaqja më e re që do të luhet në ambjentet e Teatrit Kombëtar këtë fundjavë.

Historia flet rreth Margerite Gutier, një kurtizane e cila vuan nga tuberkulozi dhe Armand Duval, një borgjez i ri, të cilët bien në dashuri me njëri-tjetrin, por që kushtet e jetës së tyre nuk i lejojnë të jetojnë të lumtur.

Kjo dramë, të cilën nuk duhet ta humbisni, do të shfaqet në datat 8, 9, 10 dhjetor në orën 19.00.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).