Art & Kulturë

Një ekspozite nga Aulona Hoxha vjen në destil. Zbuloni si do jetë

Ekspozita do të quhet Archicomics dhe vjen nga Aulona Hoxha.

Ekspozita do të prezantohet në Destil më date 6 Janar dhe do të qëndroje e hapur deri më datë 13 Janar 2018.

Kaloni hidhini një sy, është interesante.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).