Art & Kulturë

Një ditë të hapur mbi punësimin

Jeni duke kërkuar një vend pune?
Dëshironi të ndryshoni punë?

EPPC Albania do të organizojë Destinacionin Punë – një ditë të hapur mbi punësimin ku të gjithë të interesuarit për një pozicion të ri pune, për një pagë më të mirë, për të përfituar një përvojë të re dhë për një hap më shumë në karrierën tyre do të kenë mundësi të bëjnë një bisedë me rekrutuesit e EPPC.

Destinacioni Punë do t’ju japë mundësi të informoheni më shumë mbi mundësitë e punësimit që EPPC ka aktualisht në bashkëpunim me disa nga punëdhënësit më të mëdhenj në treg të cilët operojnë në industri të ndryshme: shitje, retail, bankë, financë, automobilistik, ndërtim, inxhinieri, etj.

Ftojmë dhe inkurajojmë të gjithë punëkërkuesit, të gjithë ata që po kërkojnë të ndryshojnë punë, që po kërkojnë mundësi më të mira zhvillimi në karrierën e tyre, të paraqiten me një CV për të biseduar me rekrutuesit tanë, për të parë mundësitë e reja që janë në vendin tonë. Rekrutuesit tanë do të jenë të pranishëm përgjatë gjithë ditës për të diskutuar për këto vende vakante dhe për punësimin.

Merrni një CV dhe eja na takoni pranë Parkut Olimpik të Tiranës. (Ish kompleksi Dinamo) në datën 1 Maj, ora 10:00 – 18:00.

Për më shumë detaje rreth aktivitetit, telefononi në +355 4 2465558 ose kontaktoni në [email protected].

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).