Art & Kulturë

Një çaj me Mandën

Klubi i Librit n’pazar do të ndërmarrë rrugëtimin e tij këtë të shtunë. Trashegimia osmane në Ballkan dhe specifikisht pazaret do te jene ne fokus te ketij takimi.
Nje bisede e cila do te na njohe me pazaret e vjetra te cilat kanë përfaqësuar jo vetëm hapësirat urbane të shkëmbimit ekonomik por dhe hapësirat urbane më intenstitetin më të lartë të komunikimit shoqëror dhe kulturor.Për të folur për këtë temë do të jetë e ftuar studiuesja dhe antropologia Armanda Hysa. Studiuese e trashegimise osmane dhe historise urbane ne Ballkan.
Kete te shtune do te mund te shijojme miqësisht nje caj me Mandën n’pazar!

Kafe MEHMETI Rruga Shenasi Dishnica, Pazari i Ri. 10 Shkurt ora 17:00–19:00

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).