Art & Kulturë

Nis ‘Green Festival’

Arte edhe këtë vit organizon festivalin tradicional ‘Green Fest’ ku për shtatë net me radhë do të ketë aktivitete të ndryshme.

Green Festival në Mitrovicë është zgjeruar gjatë dekadës së fundit, dhe tani përfshin Festivalin e Muzikës Green, Kinemanë e Hapur Green, Panairi i Gjelbër dhe Artizanateve, si dhe diskutime e aksione mjedisore nga grupet rinore në mbarë qytetin.

Festivali Green synon të sensibilizojë opinionin kosovar për përkujdesje dhe vëmendje më të madhe ndaj mjedisit si dhe të promovojë zhvillimin e qëndrueshëm të rajonit.
‘Green Festival’ fillon më datë 23 dhe zgjatë deri më 30 korrik.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).