Art & Kulturë

Nis festivali ‘Pianisti i Ri’

Festivali garues “Pianisti i ri 2017” këtë vit vjen me edicionin jubilar.
Edicioni i 10 -të i Festivalit garues “Pianisti i Ri 2017” nis nesër dhe zgjatë deri më 20 qershor. Mbrëmja e finalistëve të kësaj gare ku edhe do të përzgjidhet çmimi kryesorë “Pianisti i Ri’ do të mbahet më 20 qershor në ora 20:00 në Amfiteatrin e Bibliotekës Universitare në Prishtinë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).