Art & Kulturë

Nicki Minaj do bëjë reklamën e Benz-it

Nicki Minaj përveç impenjimeve që ka për albumin e ri të saj, po merret edhe me një reklamë për Mercedes-Benz.

Minaj shfaqet në një videoklip të ri për modelin e ri A-Class me MBUX teknologjinë si pjesë e kampanjës “Just Like You” nga prodhuesi i makinave.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).