Art & Kulturë

Netët e Muzeut

Muzeu i Bankës së Shqipërisë organizon për herë të parë një cikël leksionesh të quajtura “Netët e Muzeut”. Leksioni “Monetimi në viset shqiptare gjatë Periudhës Osmane” me lektor Artan Lame, çel siparin e këtij cikli më 30 tetor 2017, ora 18:00, brenda ambienteve të Muzeut të Bankës së Shqipërisë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).