Art & Kulturë

Netët e Muzeut tek Banka e Shqipërisë, për herë të parë

Muzeu i Bankës së Shqipërisë organizon për herë të parë një cikël leksionesh të quajtura “Netët e Muzeut”.

Leksioni i radhës, “Arkivi: Banka e Kujtesës”, me lektore, Prof. Dr. Nevila Nika, UET, do të zhvillohet më 20 nëntor 2017, ora 18:00, brenda ambienteve të Muzeut të Bankës së Shqipërisë.

Për të marrë pjesë në këtë aktivitet, jeni të lutur të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj, duke dërguar një email brenda datës 17 nëntor në adresën: [email protected].

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).