Art & Kulturë

Nëse keni gërmën “M” në dorën tuaj, diçka fshihet. Nuk ka lidhje me atë që mendoni

Gërma “M” ka qenë gjithmonë e lidhur me një intuitë të mirë. Shumë njerëz në mbarë botën besojnë se linjat në pëllëmbët tona mund të zbulojnë shumë për personalitetin tonë dhe mund të ndihmojnë për të parashikuar edhe të ardhmen.Tani besohet se ata që kanë shkronjën “M” në pëllëmbën e tyre janë me të vërtetë të bekuar.

Gërma M gjendet tek vija kryesore në pëllëmbën tuaj, të cilat njihen si zemra, koka dhe linjat e jetës.

Po ju a keni një gërmë “M” në dorën tuaj?

Atëherë ju jeni me të vërtetë me fat! Jeni shumë të talentuar, intuitivë dhe me iniciativë. Ju mendoni se ndershmëria është politika më e mirë dhe e urreni gënjeshtrën.

Burrat dhe gratë me shkronjën M në pëllëmbë janë mjaft intuitivë dhe kanë tendencë të jenë gjyqtarë të mëdhenj të karakterit. Gratë thuhet se janë paksa më intuitive sesa gjinia e kundërt.

Njerëzit me këtë shenjë të veçantë janë gjithashtu shumë të guximshëm, nuk largohen nga sfidat dhe përfitojnë menjëherë nga mundësitë e reja.

Besohet se shumë njerëz të mirënjohur, siç janë profetët dhe udhëheqësit e mëdhenj, ishin njerëz me gërmën “M” në dorë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).