Art & Kulturë

Ne lindje te Berlinit

“Mos kujtoftë mëshira jote mëkatet e etërve tanë, por ardhtë e shpejtë, se jemi në mjerim të madh.”

Vepra “Në Lindje të Berlinit” nga autorja Hannah Moscovitch.
Përkthyer nga Artur Lena.
Regjia: Milto Kutali.
Asistent regjisorë: Aldi Hysotoci, Iris Canaj,                                                                  Në role: Arben Derhemi, Ahmet Pasha, Ina Morinaj, Blendi Arifi.
Skenografia: Beqo Nanaj
Kostumografia: Sofi Kara
Koreograf: Armando Rustemi
Kompozitor: Mark Lili
Graphic Designer: Lorenc Buzi
Për herë të parë në Shqipëri, në datat 16, 17, 19-24 dhe 26-28 Dhjetor 2017, në orën 19:00, tek salla e re Gëte, në Teatrin Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).