Art & Kulturë

Ne jemi çfarë hamë

Disa organe të trupit tonë ngjajnë me perimet dhe frutat.
Ushqimi është karburanti i trupit jo vetëm për energji por edhe për jetëgjatësinë e tij. Domatet janë shumë të mira për zemrën. Agrumet janë të mira për gjirin, karota për sytë, selinoja për kockat, gingeri për stomaku etj.

Në videon e mëposhtme, mësoni të gjitha ushqimet e duhura që duhet të konsumoni për të pasur një trup të fortë.

Këtu vlen vërtet për tu thënë shprehja “Ne jemi çfarë hamë”.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).