Art & Kulturë

Ndiqni filmin “Drei”

Përgjatë njëzet vite marrëdhënia e tyre është konsumuar; Hanna dhe Simon duket se jetojnë më shumë në të shkuarën sesa besojnë në një të ardhme të përbashkët. Pastaj ata bien në dashuri me të njëjtin burrë dhe askush nuk di gjë për aventurat seksuale të partnerit. Kur e vërteta del në pah treshja gjen një zgjidhje surprizuese.

Hyrja e lirë

Filmi shfaqet në Gjermanisht me titra anglisht

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).